Jaro je tu!

[pondělí, 19. březen 2012]

Vážení přátelé nohejbalu

Dneškem končí zimní příprava a čeká nás další sezona. Termín, všemi velice oblíbené brigády, vám upřesním mailemi a doufám, že se vyjímečně sejdeme v hojném počtu! Jak již víte, postoupili jsme o třídu výš, letos tedy budeme hrát 1.třídu okresní soutěže Plzeň-město. Špička této soutěže je velice kvalitní a jsem si jist, že pro nás bude velice obtížné těmto soupeřům se vyrovnat. Doufám tedy, že případné neúspěchy přejdeme s hlavou vztyčenou a nebudeme zbytečně podléhat emocím! Aby jsme se mohli poprat o nějaké výsledky, bude nutná hlavně pravidelná docházka co nejširšího kádru.

Celému teamu přeji, aby jsme si v sezoně doře zakopali, soupeře zaskočili, a hlavně ji ve zdraví přežili!

NOHEJBALU ZDAR!


Jaro je tu!

vložil: dolda 13:42 [permalink] [comment]


Nabídka 1. třídy

[středa, 7. březen 2012]

Vzhledem k tomu, že Bory ani Valcha nechtějí postoupit do 1.třídy, přijali jsme nabídku hrát letošní sezónu o soutěž výš.

TAK HURÁ DO 1. TŘÍDY


vložil: Meko 17:10 [permalink] [comment]


Začíná zimní příprava

[čtvrtek, 10. listopad 2011]

Vážení přátelé a kamarádi, pomalu nám končí pdzimní odpočinek a v pondělí 14.11 od 19.00 nám začíná tvrdá zimní příprava. Loňskou sezonu jsme ukončili třetím místem a ztrátou 4. bodů na vedoucího, což je náš historicky nejlepší výsledek. Překvapili jsme nejen naše soupeře, ale mnohdy i sami sebe. Nyní máme měsíc na regeneraci, čímž se jistě vyregenerovalo nejen Honzovi několik kil navíc a tak je čas začít opět makat. Žádám o poctivý přístup, velké nasazení, ale hlavně zaplacení příspěvků!


vložil: dolda 10:12 [permalink] [comments: 1]


Vítěz 2. třídy 2011

[pátek, 30. září 2011]

Pomalu se blíží konec letošního ročníku okresního přeboru 2. třídy. Více...


Vítěz 2. třídy 2011

vložil: Meko 23:49 [permalink] [comment]


Znovuzrození + Turnaj STOD

[úterý, 13. září 2011]

Tak po delší pauze na poli nohejbalovém se začlo opět něco dít. Ne že by se nedělo vůbec nic uspěli jsme v několika turnajích, ale já na nich nebyl a vzhledem k tomu, že se nikdo ze zúčastněných neměl k tomu se pochlubit zůstanou tyto úspěchy navždy skryty před zrakem odborné veřejnosti. Více...


Znovuzrození + Turnaj STOD

vložil: Meko 14:13 [permalink] [comments: 1]


Trénink

[pondělí, 25. červenec 2011]

Čus, Více...


vložil: Meko 21:22 [permalink] [comments: 2]


«« | « | Strana 2 z 4 | » | »»
1 | 2 | 3 | 4