Třetí zápas a třetí výhra!!!

[středa, 8. květen 2013]

Třetí zápas se hrál u nás s Letnou A.

Hned po příjezdu jsem se dozvěděl, že Jano (trenér) si spletl hrací dny a nepřijede.

Takže provizorní sestavy jsme dali dohromady těsně před začátkem zápasu.

Na první dvojku nastoupil Pavel s Klepákem a jasně vyhráli. Druhou dvojku jsem hrál s Doldou. První set jsme se hledali a prohráli. Druhý set se nám podařilo jasně vyhrát a třetí set jsme se sesypali a padli.

Trojku hrál Klepák, Dolda a Honza a vyhráli.

Já, Pavel a Livi jsme nehráli špatně, ale já jsem nedával body. Zkoušeli jsme vše BLOK i ROHLÍK, ale padli jsme. Třetí dvojka Honza s Livim se překvapivě drželi avšak padli 2:1. Pak Klepákovo trojka srovnala na 3:3. Naše trojka zase prohrála 2:0, takže na zápasy 4:3. Pak Klepák s Pavlem srovnali na 4:4.

Nu a na závěr jsme s Doldou vcelku jasně vyhráli, i když...v druhém setě za stavu 7:3 Dolda prohlásil, že i to umí zkurvit a za stavu 8:7 mě prosil ať to skončím. Nakonec za stavu 9:8 jsem si došel pro příjem, který šel až moc na síť. Dolda běžel jak blázen, aby vše zachránil. Nohou se mu podařilo balón dostat přes síť, kde už ale stál přiravený blok, který vrátil míč na naší polovinu. Dolda padající vzad to dostal přímo do hlavy a nosem ukončil zápas bodem do prostoru, kde soupeř neměl šanci míč vybrat ááá....VÍTĚZSTVÍ...


vložil: Meko 17:16 [permalink] [comment]


Diskuse byla uzavřena!

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!