4. zápas a 4. výhra!!!!

[čtvrtek, 16. květen 2013]

Po týdnu vydatných dešťů a téměř mrazu se konečně udělalo hezky. Slunce opalovalo naše, po zimě, svraštělé obličeje a teploměr ukazoval teploty vhodné pro lehké odění.

Na hřiště jsem dorazil autobusem, abych si mohl dát pivko. Tento den se to mělo stát, tento den jsme se měli utkat s bájným týmem Joint Symphony. Ještě před příchodem na hřiště mě přes nos praštila vůně BAGETY. Tým JS se již připravoval na zápas debatící v kruhu s BAGETOU. Jano se asi na zápas těšil ze všech nejvíc, protože již ukusoval ze své domácí BAGETY a pozoroval soupeře, nejspíš, aby z reakcí vyzjistil taktiku. Zpoza rohu náhle vyběhl Dolda a vytrhl Janovi BAGETU z ruky a s chutí se zakousl. To se nelíbilo Míše, protože prý dnes již dvě BAGETY měl a bude TLUSTEJ. Zbytek týmu dorazil o něco později v čele s Livařem. Livi je známý tím, že se nestydí přidat se k cizím a pod rouškou nezávazné konverzace z nic netušících pojídačů vyloudí kus BAGETY pro sebe. Ostatní to samozřejmě ví, a protože mají BAGETY též oblíbené drží se ho většinou jako klíšťata a doufají, že na ně taky něco zbyde. Za chvíli již stál Livař a smečka jeho nohsledů u soupeře a ládovali se jejich BAGETOU. Já BAGETY jako jediný nejím, protože jsou dle mého názoru nezdravé a tak jsem seděl opodál a říkal si, že BAGETY ke sportu nepatří. Škoda, že ten den nepřišel Honza, páč ten by mě jistě podpořil a zkrotil ty nenažrané supy, protože jim nebylo studno pojídat BAGETY dokonce i na sportovišti.

Nu zápas konečně začal. Mě to nešlo, asi jsem měl na rozdíl od ostatních hlad. Naštěstí mě podpořil Livi, který byl značně ZBAGETOVANÝ a tak nejlépe chápal myšlenkové pochody soupeře. Ostatní ukázali svou sílu a vše vyhráli. Zápas skončil 5:2 v náš prospěch a na oslavu vítězství si všichni dali jednu velkou BAGETU.


vložil: Meko 08:39 [permalink] [comment]


Diskuse byla uzavřena!

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!